Home Vijesti Sinčić i Kolakušić osnivaju novu stranku

Sinčić i Kolakušić osnivaju novu stranku

1421
0

Plenković je mislio da se zauvijek riješio jedine oporbe iz hrvatske politike. Morat ćemo ga razočarati, započinje svoju objavu na facebooku europarlamentarac Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

‘Živi zid ove lokalne izbore nije išao u mnogo gradova, ali tamo gdje je, imali smo sjajne rezultate. Goran u Vinkovcima 18%, Antonio je gradonačelnik Čabra. Bez ijednog medijskog naslova, članka ili priloga. Sami. I to su naši najbolji rezultati.

A priča na kojoj radimo bit će veća od onog što Plenković može zamisliti. Svaka stranka nekad izgubi izbore, vrijeme je da jedne dobije i zauvijek promijeni Hrvatsku.

Kroz sljedeći period vidjet ćete kako raste iskrena narodna organizacija kojoj je stalo do hrvatskog čovjeka. Mislav i ja smo u ovim trenucima s europskim kolegama u osnivanju nove europske stranke, koja će se oduprijeti totalitarizmu i jednoumlju koju nameće postojeće političko društvo u Europskom parlamentu koje dirigira politiku svih zemalja. Kao što u Hrvatskom saboru nema stranke koja bi predstavljala oporbu, tako ni u Europskom parlamentu nije bilo skupine koja bi se mogla oduprijeti klijentelizmu. Sve dosad.
A paralelno, za sljedeće izbore, okupljamo i gradimo zdravo tkivo koje će jednom zauvijek iskorijeniti korupciju i siromaštvo u Hrvatskoj. Hvala svima koji ste uz nas i koji nas pratite’ zaključuje Sinčić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here