Home Sport Pogledajte ludnicu u studiju zbog Modrića. Engleske legende u nevjerici

Pogledajte ludnicu u studiju zbog Modrića. Engleske legende u nevjerici

1866
0

Luka Modrić očarao je nogometni svijet potezom za čudesni povratak i prolazak Reala u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon što je u prvoj utakmici pobijedio kod Chelseaja 3:1, u uzvratu na svom terenu gubio je 0:3 deset minuta prije kraja i tim rezultatom ispadao.

Onda se ukazao njegov spasitelj s brojem 10. Modrić je sjajnim dodavanjem vanjskom desnom s lijeve strane izbacio kompletnu obranu Chelseaja i savršeno pred golom poslužio Rodryga, koji je zabio za 1:3 i produžetke, u kojima je Real zabio još jedan gol te porazom 2:3 izbacio aktualnog prvaka Europe za polufinale Lige prvaka.

Na viralni Modrićev potez oduševljeno je reagirao Rio Ferdinand. Legendarni branič Leedsa, Manchester Uniteda i Engleske sada je kao stručni komentator BT Sporta ostao zapanjen Modrićevom velemajstorijom. Ferdinand je na Twitteru objavio do sada neviđeni video svoje reakcije na Modrićevu asistenciju.

“O moj Bože! O moj Bože! Muka Modrić! Muka Modrić! Molim vas, Muka Modrić! Poklonite se kvaliteti ovog mladića!” urlao je Ferdinand u televizijskom studiju. Na njegov euforični ispad grohotom su se smijali sukomentatori, slavni bivši nogometaš Steve McManaman i Joe Cole. Oni su cerekajući se objasnili Ferdinandu da se igrač kojem se divi ne zove Muka, nego Luka.

Ferdinand je zatim dodao: “To dodavanje Luke Modrića razlog je zašto sam izgubio glas! To što on radi… ma, to je ilegalno! Vrištao sam Luka, Muka, kako god da mu je ime. Fenomenalno!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here