Home Sport Dinamo objavio priopćenje: Nismo Rijeci pokušali ukrasti sportskog direktora!

Dinamo objavio priopćenje: Nismo Rijeci pokušali ukrasti sportskog direktora!

Vlatka Peras i Mirko Barišić
Foto: GNK Dinamo

Dinamo je na svojoj službenoj stranici demantirao priču da je iz Rijeke želio dovesti Darka Raić-Sudara. Predsjednica uprave Vlatka Peras navodno je osobno nazvala Rijekina sportskog direktora i ponudila mu to mjesto u Dinamu, a on ga je odbio jer je obećao Rijekinom predsjedniku Damiru Miškoviću da će ostati u klubu.

“GNK Dinamo ovim putem želi demantirati medijske tekstove o navodnim kontaktima Predsjednice Uprave gospođe Vlatke Peras i gospodina Darka Raić Sudara. Gospođa Peras nikada nije bila u kontaktu s gospodinom Raić Sudarom niti je GNK Dinamo gospodinu Raić Sudaru nudio bilo kakvu poziciju u klubu. Tvrdnje koje sugeriraju takvu komunikaciju su potpuno neutemeljene i netočne.

Ovim putem pozivamo medije na objavu točnih i provjerenih informacija te uvijek stojimo na raspolaganju za provjeru informacija koje se tiču poslovnih, sportskih i organizacijskih pitanja koja se tiču GNK Dinamo”, objavio je Dinamo na službenoj stranici.

Dinamo je nedavno ostao bez Darija Šimića, člana uprave zaduženog za sportski sektor, koji je dao ostavku na zadnjoj skupštini kluba. Odlučeno je da će sportsku politiku do daljnjega voditi trener Sergej Jakirović, a za sada nema informacija tko bi trebao popuniti Šimićevo mjesto u upravi.